RingAlm AS

Ledig stilling: Selger med interiørinteresse

RingAlm Tre AS, et heleid salgsselskap i RingAlm konsernet, står for salg av konsernets egenprodusert trelast og Siljan Gulv. RingAlm konsernet består av 5 selskaper med tilsammen 110 ansatte. 

Konsernet består av sagbruk/høvlerier/impregnering, avdeling for panelhøvling og fingerskjøting, avdelinger for prosjektering og produksjon av takstoler, landbruksbygg og overflatebehandling. RingAlm eies av Ringsaker, Nes og Veldre allmenninger, har en omsetning på ca.350 millioner NOK og har hovedkontor på Næroset i Ringsaker kommune.

Vi er i en ekspanderende fase og søker derfor en:

Selger – RingAlm Tre AS

Vi søker etter deg som liker å bygge kunderelasjoner og har interesse for interiør, salg og byggebransjen. Du vil få salgs- og resultatansvar for området Oslo/Akershus/Østfold/Vestfold, og vil jobbe med alle våre produkter.

RingAlm Tre leverer høykvalitetsprodukter av tre, som blant annet gulv, panel, kledninger og k-virke. Vi leter etter deg som kan se våre produkter i sammenheng med trendbildet og til bruk i både hus og hytter. Stillingen rapporterer til salgssjef og du får en sentral rolle i selskapet. Vi oppfordrer kvinner til å søke stillingen.


Arbeidsoppgaver:

 • Salg og markedsføring av RingAlm sitt produktspekter
 • Egen kundeportefølje med resultatansvar
 • Reisevirksomhet og deltagelse på messer og utstillinger må påberegnes


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse/bakgrunn og salgserfaring
 • Interesse for interiør og trender
 • Gode datakunnskaper
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Resultatorientert


Personlig egenskaper:

 • Utadvendt og strukturert
 • Selvstendig og kreativ
 • Relasjonsbygger

Vi kan tilby en spennende jobb i en trivelig bransje der du vil få opplæring i våre produkter. Med din interesse for interiør og trender har du også muligheten til å påvirke din egen stilling og hjelpe oss til å få bedre forståelse for interiør-feltet. Mer informasjon om oss finner du på vår hjemmeside www.ringalm.no

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til:
Salgssjef Knut Stigsrud, Tlf. 913 96 503,  e-post: knut.stigsrud@ringalm.no
eller daglig leder Erik Sundquist, Tlf. 920 48 999, e-post: erik@ringalm.no

Søknad sendes: knut.stigsrud@ringalm.no
Søknadsfrist: 15.01.2018.