RingAlm AS

God jul!

Vi i RingAlm ønsker alle våre samarbeidspartnere, leverandører og ikke minst kunder en riktig god jul!

Vi tar oss en velfortjent juleferie og er tilbake igjen 1.januar.

Våre avdelingers ferietider: 
Salg:
Stengt f.o.m 22.desember – t.o.m 1. Januar
Flis Brumund: Stengt f.o.m 19. desember – t.o.m 01. Januar
Flis Buvika: Stengt f.o.m 21. desember – t.o.m 01. Januar
Flis Romerike: Stengt f.o.m 21. desember – t.o.m 01. Januar

Vi takker for et flott år og gleder oss til å ta fatt på det nye!

Mvh RingAlm

RingAlm sett ovenfra!

Er du nysgjerrig på hvordan vår driftsanlegg ser ut?

Vi har fått hjelp av  Dag-Erik G. Johansen til å filme våre produksjonslokaler på Næroset, Ringsaker (Brummund sag) og Romeriket med drone.

Velkommen til vår nye nettside!

RingAlm er i stadig vekst og utvikling og dette ønsker vi å synliggjøre på våre nettsider. Vi har fått både flere avdelinger og produkter i vår portefølje – noe vi ønsker å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere.

Derfor har vi videreutviklet våre nettsider til å bli mer brukervennlige, både for sluttbrukere og forhandlere. Vi har delt opp våre avdelinger i trelast, landbruksbygg, takstoler og treflis, slik at du enkelt kan gå rett til den kategorien du leter etter. Disse kategoriene ligger nå godt synlig både fra startsiden og menylinjen.

Under hver kategori vil du kunne se de produktene vi leverer. Ved å klikke på hvert enkelt produkt kan du lese mer om det. Under Trelast kan du også se hvilke dimensjoner og behandlinger vi kan levere produktet i.

En stor takk til alle som har bidratt i dette arbeidet, ikke minst vår programmerer  Vincent Hasselgård og designer Julia Edin.

Vi håper du liker vår nye nettside, og send oss gjerne en melding på Facebook-siden vår; facebook.com/ringalm med ris eller ros!

 

RingAlm Tre AS overtar Södra Timber AS på Hauerseter

RingAlm Tre AS har overtatt Södra Timber AS sitt sagbruk og høvleri på Romerike.

Anlegget på Hauerseter i Ullensaker kommune er et av de nyeste og mest moderne sagbrukene i Norge, og vil forbruke ca 105 000 m3 tømmer årlig. Bedriften har 35 ansatte, og alle beholder jobbene sine.

RingAlm Tre er eid av Ringsaker, Nes og Veldre allmenninger.

Selskapet har fra tidligere sine produksjonsanlegg på Næroset og Brumund i Ringsaker kommune, hvor selskapet produserer byggtre, kledninger, interiørpaneler og takstoler til norsk byggevarehandel og Industri. RingAlm Tre prosjekterer og selger også driftsbygninger til det norske landbruket.

Produksjon og distribusjon forblir uendret ved disse enhetene.

Med en kombinasjon av moderne produksjonsanlegg, kvalitetstømmer fra Romerike, sentral beliggenhet og medarbeidere med høy kompetanse, vil RingAlm Tre styrke og videreutvikle sin posisjon som en kvalitetsleverandør til det norske markedet.

Siljan lanserer: den nye generasjonen furugulv!

Tregulv er historisk det mest kjente gulvmateriale her til lands og gir både liv og varme til rommet. For mange er Siljan kjent som det ypperste av massive gulv i furu og eik. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan er noe ekstra.

Lun og lettstelt furu
Siljans nye overflatebehandlinger Dark, Ice, Frost og Snow spiller på de nordiske fargene og får frem det beste i ditt gulv. Disse behandlingene leverer vi både  glatthøvlet og børstet, som massive furugulv og furuparkett. De strukturbørstede furugulvene har en røffere overflate enn gulvene med vanlig høvlet overflate.

Med vår nye generasjon overflatebehandling får du et høykvalitets furugulv. Ett tregulv fra Siljan betyr trygghet!

Tidløse gulv
Gulvene er produsert av virke fra skoger i vår nærhet, skoger som vi bryr oss om og som vi tar vare på, på beste måte. Siljan-gulv er tidløst og kan leve gjennom flere generasjoner. Med årene får gulvet merker som påminner om dets historie. Om rommets historie. Om din historie.

Les mer om Siljans nye generasjon furugulv under Siljan gulv eller blad i vår nye gulvbrosjyre under!

Ny sortimentsoversikt!

Har du oppussingsplaner eller byggeplaner? Eller kanskje du bare vil bli inspirert av flotte interiørbilder og treprodukter av høyeste kvalitet?

Ta en kikk i vår ferske utgave av sortimentsoversikten, der vi presenterer våre produkter innen byggtre, utvendig kledning, innvending panel og Siljan gulv.

På bildet under kan du bla i brosjyren og ved å klikke på bildet får du se brosyren i fullskjerm. Ønsker du å laste ned brosjyren kan du gjøre det her.

La deg inspirere av vår nye panelbrosjyre!

La deg inspirere blant  klassiske panel og nyheter!

Ekte trepanel er et levende og dynamisk materiale som har en unik evne til å skape harmoni, varme og lunhet.
Samtidig kan den kombineres med de fleste stilarter på grunn av alle tilgjengelige valgmuligheter.

Visste du for eksempel at hos oss er det mulig å bestille panel i akkurat den fargenyansen du ønsker deg?

Ta en titt i vår nye panelbrosjyre der du blant annet kan lese mer om nyhetene Herregårdspanel og kvistfri feridg malte paneler.

På bildet under kan du bla i brosjyren og ved å klikke på bildet får du se brosyren i fullskjerm. Ønsker du å laste ned brosjyren kan du gjøre det her.

Lykke til med ditt valg av ekte interiørpanel.

 

 

Ny og spennende gulvkolleksjon fra Siljan gulv!

RingAlm Tre er importør av de flotte tregulvene til Siljan i Norge. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan er noe ekstra. Det er produsert av virke fra skoger i vår nærhet, skoger som vi bryr oss om og som vi tar vare på, på beste måte. Siljan-gulv er tidløst og kan leve gjennom flere generasjoner. Med årene får gulvet merker som påminner om dets historie. Om rommets historie. Om din historie.

Våre massive gulv finnes både i furu og eik, glatthøvlet og børstet. De strukturbørstede furugulvene har en røffere overflate enn gulvene med vanlig høvlet overflate. Med vår nye generasjon overflatebehandling får du et høykvalitets furugulv. Ett tregulv fra Siljan betyr trygghet!

Bla i, eller last ned, vår nye gulvbrosjyre her!

 

Nyhet: Hvitmalt kvistfri panel

Vi har gleden av å introdusere et nytt  kvalitetsprodukt fra RingAlm Tre: Hvitmalt kvistfri panel

Malt hvit
Fargetone bomull NCS S 0502 Y

Skjult montering
Profil for skjult montering. Panelene lagerføres i både skygge skrå og faspanel.

Kvistfri
Panelet er kvistfri og fingerskjøtt. Dermed er all kvitgulning eliminert.

Lengde
Fast lengde på 4800mm.

Stabil
Fuktighet på 10% (+/-2%). Gir et stabilt produkt med minimal kuving og krymp.

Ferdig
Vår kombinasjon av kvistfri panel og profil for skjult montering innebærer at produktet ikke trenger noen etterbehandling.

Lagerført
15×120 Skygge skrå (NOBB-nr. 47447604)
15×120 Faspanel (NOBB-nr. 49126344)

 

 

Panelbrosjyre

Ekte trepanel er et levende og dynamisk materiale som har en unik evne til å skape harmoni, varme og lunhet. Samtidig kan den kombineres med de fleste stilarter på grunn av alle tilgjengelige valgmuligheter.

Nyhet!
I årets panelbrosjyre finner du våre helt nye heldekkende farger og beisefarger. RingAlm BeiseService leverer granpanel med børstet overflate i alle beisfarger. Med vår spesialbehandling gir dette et rustikt og unikt utseende. Vi ønsker å gi en følelse av et panel som er slitt av vær, vind og tidens tann.

Rustikk granpanel passer godt på hytta, i badstuen eller som dekorativ panel i hjemmet.

zp8497586rq