RingAlm AS

Ledig stilling: Selger med interiørinteresse

RingAlm Tre AS, et heleid salgsselskap i RingAlm konsernet, står for salg av konsernets egenprodusert trelast og Siljan Gulv. RingAlm konsernet består av 5 selskaper med tilsammen 110 ansatte. 

Konsernet består av sagbruk/høvlerier/impregnering, avdeling for panelhøvling og fingerskjøting, avdelinger for prosjektering og produksjon av takstoler, landbruksbygg og overflatebehandling. RingAlm eies av Ringsaker, Nes og Veldre allmenninger, har en omsetning på ca.350 millioner NOK og har hovedkontor på Næroset i Ringsaker kommune.

Vi er i en ekspanderende fase og søker derfor en:

Selger – RingAlm Tre AS

Vi søker etter deg som liker å bygge kunderelasjoner og har interesse for interiør, salg og byggebransjen. Du vil få salgs- og resultatansvar for området Oslo/Akershus/Østfold/Vestfold, og vil jobbe med alle våre produkter.

RingAlm Tre leverer høykvalitetsprodukter av tre, som blant annet gulv, panel, kledninger og k-virke. Vi leter etter deg som kan se våre produkter i sammenheng med trendbildet og til bruk i både hus og hytter. Stillingen rapporterer til salgssjef og du får en sentral rolle i selskapet. Vi oppfordrer kvinner til å søke stillingen.


Arbeidsoppgaver:

 • Salg og markedsføring av RingAlm sitt produktspekter
 • Egen kundeportefølje med resultatansvar
 • Reisevirksomhet og deltagelse på messer og utstillinger må påberegnes


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse/bakgrunn og salgserfaring
 • Interesse for interiør og trender
 • Gode datakunnskaper
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Resultatorientert


Personlig egenskaper:

 • Utadvendt og strukturert
 • Selvstendig og kreativ
 • Relasjonsbygger

Vi kan tilby en spennende jobb i en trivelig bransje der du vil få opplæring i våre produkter. Med din interesse for interiør og trender har du også muligheten til å påvirke din egen stilling og hjelpe oss til å få bedre forståelse for interiør-feltet. Mer informasjon om oss finner du på vår hjemmeside www.ringalm.no

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til:
Salgssjef Knut Stigsrud, Tlf. 913 96 503,  e-post: knut.stigsrud@ringalm.no
eller daglig leder Erik Sundquist, Tlf. 920 48 999, e-post: erik@ringalm.no

Søknad sendes: knut.stigsrud@ringalm.no
Søknadsfrist: 15.01.2018.

 

RingAlm ønsker alle sine kunder, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god jul!

I år har vi donert en julegave til Kreftforeningen og håper det kan bidra litt til kampen mot kreft.

Vi ønsker dere alle en fredelig jul, med de dere er glad i!

RingAlm sett ovenfra!

Er du nysgjerrig på hvordan vår driftsanlegg ser ut?

Vi har fått hjelp av  Dag-Erik G. Johansen til å filme våre produksjonslokaler på Næroset, Ringsaker (Brummund sag) og Romeriket med drone.

Velkommen til vår nye nettside!

RingAlm er i stadig vekst og utvikling og dette ønsker vi å synliggjøre på våre nettsider. Vi har fått både flere avdelinger og produkter i vår portefølje – noe vi ønsker å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere.

Derfor har vi videreutviklet våre nettsider til å bli mer brukervennlige, både for sluttbrukere og forhandlere. Vi har delt opp våre avdelinger i trelast, landbruksbygg, takstoler og treflis, slik at du enkelt kan gå rett til den kategorien du leter etter. Disse kategoriene ligger nå godt synlig både fra startsiden og menylinjen.

Under hver kategori vil du kunne se de produktene vi leverer. Ved å klikke på hvert enkelt produkt kan du lese mer om det. Under Trelast kan du også se hvilke dimensjoner og behandlinger vi kan levere produktet i.

En stor takk til alle som har bidratt i dette arbeidet, ikke minst vår programmerer  Vincent Hasselgård og designer Julia Edin.

Vi håper du liker vår nye nettside, og send oss gjerne en melding på Facebook-siden vår; facebook.com/ringalm med ris eller ros!

 

RingAlm Tre AS overtar Södra Timber AS på Hauerseter

RingAlm Tre AS har overtatt Södra Timber AS sitt sagbruk og høvleri på Romerike.

Anlegget på Hauerseter i Ullensaker kommune er et av de nyeste og mest moderne sagbrukene i Norge, og vil forbruke ca 105 000 m3 tømmer årlig. Bedriften har 35 ansatte, og alle beholder jobbene sine.

RingAlm Tre er eid av Ringsaker, Nes og Veldre allmenninger.

Selskapet har fra tidligere sine produksjonsanlegg på Næroset og Brumund i Ringsaker kommune, hvor selskapet produserer byggtre, kledninger, interiørpaneler og takstoler til norsk byggevarehandel og Industri. RingAlm Tre prosjekterer og selger også driftsbygninger til det norske landbruket.

Produksjon og distribusjon forblir uendret ved disse enhetene.

Med en kombinasjon av moderne produksjonsanlegg, kvalitetstømmer fra Romerike, sentral beliggenhet og medarbeidere med høy kompetanse, vil RingAlm Tre styrke og videreutvikle sin posisjon som en kvalitetsleverandør til det norske markedet.

Siljan lanserer: den nye generasjonen furugulv!

Tregulv er historisk det mest kjente gulvmateriale her til lands og gir både liv og varme til rommet. For mange er Siljan kjent som det ypperste av massive gulv i furu og eik. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan er noe ekstra.

Lun og lettstelt furu
Siljans nye overflatebehandlinger Dark, Ice, Frost og Snow spiller på de nordiske fargene og får frem det beste i ditt gulv. Disse behandlingene leverer vi både  glatthøvlet og børstet, som massive furugulv og furuparkett. De strukturbørstede furugulvene har en røffere overflate enn gulvene med vanlig høvlet overflate.

Med vår nye generasjon overflatebehandling får du et høykvalitets furugulv. Ett tregulv fra Siljan betyr trygghet!

Tidløse gulv
Gulvene er produsert av virke fra skoger i vår nærhet, skoger som vi bryr oss om og som vi tar vare på, på beste måte. Siljan-gulv er tidløst og kan leve gjennom flere generasjoner. Med årene får gulvet merker som påminner om dets historie. Om rommets historie. Om din historie.

Les mer om Siljans nye generasjon furugulv under Siljan gulv eller blad i vår nye gulvbrosjyre under!

Ny sortimentsoversikt!

Har du oppussingsplaner eller byggeplaner? Eller kanskje du bare vil bli inspirert av flotte interiørbilder og treprodukter av høyeste kvalitet?

Ta en kikk i vår ferske utgave av sortimentsoversikten, der vi presenterer våre produkter innen byggtre, utvendig kledning, innvending panel og Siljan gulv.

På bildet under kan du bla i brosjyren og ved å klikke på bildet får du se brosyren i fullskjerm. Ønsker du å laste ned brosjyren kan du gjøre det her.

La deg inspirere av vår nye panelbrosjyre!

La deg inspirere blant  klassiske panel og nyheter!

Ekte trepanel er et levende og dynamisk materiale som har en unik evne til å skape harmoni, varme og lunhet.
Samtidig kan den kombineres med de fleste stilarter på grunn av alle tilgjengelige valgmuligheter.

Visste du for eksempel at hos oss er det mulig å bestille panel i akkurat den fargenyansen du ønsker deg?

Ta en titt i vår nye panelbrosjyre der du blant annet kan lese mer om nyhetene Herregårdspanel og kvistfri feridg malte paneler.

På bildet under kan du bla i brosjyren og ved å klikke på bildet får du se brosyren i fullskjerm. Ønsker du å laste ned brosjyren kan du gjøre det her.

Lykke til med ditt valg av ekte interiørpanel.

 

 

Ny og spennende gulvkolleksjon fra Siljan gulv!

RingAlm Tre er importør av de flotte tregulvene til Siljan i Norge. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan er noe ekstra. Det er produsert av virke fra skoger i vår nærhet, skoger som vi bryr oss om og som vi tar vare på, på beste måte. Siljan-gulv er tidløst og kan leve gjennom flere generasjoner. Med årene får gulvet merker som påminner om dets historie. Om rommets historie. Om din historie.

Våre massive gulv finnes både i furu og eik, glatthøvlet og børstet. De strukturbørstede furugulvene har en røffere overflate enn gulvene med vanlig høvlet overflate. Med vår nye generasjon overflatebehandling får du et høykvalitets furugulv. Ett tregulv fra Siljan betyr trygghet!

Bla i, eller last ned, vår nye gulvbrosjyre her!

 

Nyhet: Hvitmalt kvistfri panel

Vi har gleden av å introdusere et nytt  kvalitetsprodukt fra RingAlm Tre: Hvitmalt kvistfri panel

Malt hvit
Fargetone bomull NCS S 0502 Y

Skjult montering
Profil for skjult montering. Panelene lagerføres i både skygge skrå og faspanel.

Kvistfri
Panelet er kvistfri og fingerskjøtt. Dermed er all kvitgulning eliminert.

Lengde
Fast lengde på 4800mm.

Stabil
Fuktighet på 10% (+/-2%). Gir et stabilt produkt med minimal kuving og krymp.

Ferdig
Vår kombinasjon av kvistfri panel og profil for skjult montering innebærer at produktet ikke trenger noen etterbehandling.

Lagerført
15×120 Skygge skrå (NOBB-nr. 47447604)
15×120 Faspanel (NOBB-nr. 49126344)