RingAlm AS

Gulv

RingAlm Tre forhandler heltre furugulv fra Siljan.
Tregulv er historisk det mest kjente gulvmateriale her til lands og gir både liv og varme til rommet. For mange er Siljan kjent som det ypperste av massive gulv i furu og eik. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan er noe ekstra. Det er produsert av virke fra skoger i vår nærhet, skoger som vi bryr oss om og som vi tar vare på, på beste måte. Siljan-gulv er tidløst og kan leve gjennom flere generasjoner. Med årene får gulvet merker som påminner om dets historie. Om rommets historie. Om din historie.

Lunt, lett og lettstelt 

Våre gulv fåes både i massiv furu og eik, som glatthøvlet og børstet. De strukturbørstede furugulvene har en røffere overflate enn gulvene med vanlig høvlet overflate. I tillegg leverer vi furuparkett med klick» låsesystem, som gjør den svært enkel å montere.

Overflatebehandling
Siljan sine gulv er behandlet med hardvoksoljer. Til vedlikehold benyttes Osmo sine vedlikeholdspodukter. Disse selges i de fleste byggevareforretninger og gjør vedlikeholdet av Siljan sine gulv enkelt! Se Osmo sin hjemmeside for mer informasjon.

Produktene som brukes til overflatebehandling på Siljan’s behandlede gulv er miljøvennlige og av svært høy kvalitet. Siljan sine massive tregulv kan gjerne kombineres med gulvvarme. Dette betinger da riktig montering og bruk, som beskrevet i dette dokumentet fra Siljan sin hjemmeside.

Våre furugulv

Våre eikegulv