RingAlm AS

Siljan lanserer: den nye generasjonen furugulv!

Tregulv er historisk det mest kjente gulvmateriale her til lands og gir både liv og varme til rommet. For mange er Siljan kjent som det ypperste av massive gulv i furu og eik. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan er noe ekstra.

Lun og lettstelt furu
Siljans nye overflatebehandlinger Dark, Ice, Frost og Snow spiller på de nordiske fargene og får frem det beste i ditt gulv. Disse behandlingene leverer vi både  glatthøvlet og børstet, som massive furugulv og furuparkett. De strukturbørstede furugulvene har en røffere overflate enn gulvene med vanlig høvlet overflate.

Med vår nye generasjon overflatebehandling får du et høykvalitets furugulv. Ett tregulv fra Siljan betyr trygghet!

Tidløse gulv
Gulvene er produsert av virke fra skoger i vår nærhet, skoger som vi bryr oss om og som vi tar vare på, på beste måte. Siljan-gulv er tidløst og kan leve gjennom flere generasjoner. Med årene får gulvet merker som påminner om dets historie. Om rommets historie. Om din historie.

Les mer om Siljans nye generasjon furugulv under Siljan gulv eller blad i vår nye gulvbrosjyre under!