RingAlm AS

RingAlm Tre AS overtar Södra Timber AS på Hauerseter

RingAlm Tre AS har overtatt Södra Timber AS sitt sagbruk og høvleri på Romerike.

Anlegget på Hauerseter i Ullensaker kommune er et av de nyeste og mest moderne sagbrukene i Norge, og vil forbruke ca 105 000 m3 tømmer årlig. Bedriften har 35 ansatte, og alle beholder jobbene sine.

RingAlm Tre er eid av Ringsaker, Nes og Veldre allmenninger.

Selskapet har fra tidligere sine produksjonsanlegg på Næroset og Brumund i Ringsaker kommune, hvor selskapet produserer byggtre, kledninger, interiørpaneler og takstoler til norsk byggevarehandel og Industri. RingAlm Tre prosjekterer og selger også driftsbygninger til det norske landbruket.

Produksjon og distribusjon forblir uendret ved disse enhetene.

Med en kombinasjon av moderne produksjonsanlegg, kvalitetstømmer fra Romerike, sentral beliggenhet og medarbeidere med høy kompetanse, vil RingAlm Tre styrke og videreutvikle sin posisjon som en kvalitetsleverandør til det norske markedet.