RingAlm AS

Velkommen til vår nye nettside!

RingAlm er i stadig vekst og utvikling og dette ønsker vi å synliggjøre på våre nettsider. Vi har fått både flere avdelinger og produkter i vår portefølje – noe vi ønsker å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere.

Derfor har vi videreutviklet våre nettsider til å bli mer brukervennlige, både for sluttbrukere og forhandlere. Vi har delt opp våre avdelinger i trelast, landbruksbygg, takstoler og treflis, slik at du enkelt kan gå rett til den kategorien du leter etter. Disse kategoriene ligger nå godt synlig både fra startsiden og menylinjen.

Under hver kategori vil du kunne se de produktene vi leverer. Ved å klikke på hvert enkelt produkt kan du lese mer om det. Under Trelast kan du også se hvilke dimensjoner og behandlinger vi kan levere produktet i.

En stor takk til alle som har bidratt i dette arbeidet, ikke minst vår programmerer  Vincent Hasselgård og designer Julia Edin.

Vi håper du liker vår nye nettside, og send oss gjerne en melding på Facebook-siden vår; facebook.com/ringalm med ris eller ros!