RingAlm AS

Om oss

Fra skog til kunde…
RingAlm er eid av Viken Skog, Almenningssaga og Borregaard. Hovedkontoret er på Næroset i Ringsaker kommune. RingAlm har lang erfaring med produksjon av trelast og trebaserte produkter. Med det beste tømmeret fra våre eieres skoger, kan vi tilby produkter av høy kvalitet

Vår historie
RingAlm AS var tidligere en del av Ringsaker Almenning, men ble skilt ut som egen industrivirksomhet i 1999. Samtidig ble trelastvirksomheten som Nes og Veldre Allmenninger eide på Brumund fusjonert inn i RingAlm. Siden den gang har selskapet vokst til å bli et lite konsern. Vi har i dag dyktige og engasjerte medarbeidere innen både trelast, landbruksbygg og takstoler.

I 2015 ble Beiseservice AS med i familien og vi kan dermed tilby de beste løsningene for ferdigbehandlede panel og kledninger.

I 2016 kjøpte vi opp Södra sin produksjonvirksomhet på Romerike. Anlegget på Hauerseter er et av de nyeste og mest moderne sagbrukene i Norge, og vil forbruke ca. 110 000 m3 tømmer årlig.

Miljøpolicy
RingAlm Tre følger de lover, forskrifter og regler som berører virksomheten og arbeider for en bærekraftig samfunnsutvikling. Vi er forpliktet til kun å videreforedle tømmer som er 100% PEFC godkjent, produkter som skal kunne spores tilbake til sin opprinnelse. 
Det er bedriftens målsetting å fremstå som en miljøvennlig virksomhet.

Vi er her for deg!
Vi er en bedrift som setter kunden i fokus. Ta gjerne kontakt med oss så finner vi produktet som passer best for deg!