RingAlm AS

Kaffe

Kaffe er et eikegulv med et klassisk mønster og mørke, matte fargetoner. Kaffe har en strukturert, rustikk overflate og kommer i en dyp brun kaffe-farge. Gulvet har mange kvister av varierende størrelse og struktur. Den strukturerte overflaten gir gulvet en ytterligere forbedret slitestyrke. Sparkling forekommer på dette gulvet.

Cognac

Cognac er et eikegulv med et klassisk mønster og vakre, dyp-gylne fargetoner. Cognac har en strukturert, rustikk overflate i en varm og levende cognac-farge. Gulvet har mange kvister av varierende størrelse og struktur. Den strukturerte overflaten gir gulvet en ytterligere forbedret slitestyrke. Sparkling forekommer på dette gulvet.

Romance (hvit)

Romance (hvit) et eikegulv med et klassisk mønster og vakre lyse og matte fargetoner. Dette gulvet har en rustikk overflate i den lyse og lekker hvitfargen Romance. Gulvet har mange kvister av varierende størrelse og struktur. Den strukturerte overflaten gir det en ytterligere forbedret slitestyrke. Sparkling forekommer på dette gulvet.

Genuine Rustikk

Genuine er et eikegulv med klassisk mønster og vakre, lys-gylne fargetoner. Riktig behandlet holder Genuine i generasjoner, gjennom hverdag og fest. Gulvet passer dessuten utmerket sammen med gulvvarme. RingAlm leverer to ulike typer av Genuine Eikegulv: Classic og Rustikk.

Genuine Rustikk har en strukturert, rustikk overflate som er «eikefarget». Gulvet har mange kvister av varierende størrelse og struktur. Den strukturerte overflaten gir gulvet en ytterligere forbedret slitestyrke. Sparkling forekommer på dette gulvet..

Genuine

Genuine er et eikegulv med klassisk mønster og vakre, lys-gylne fargetoner. Riktig behandlet holder Genuine i generasjoner, gjennom hverdag og fest. Gulvet passer dessuten utmerket sammen med gulvvarme. RingAlm leverer to ulike typer av Genuine Eikegulv: Classic og Rustic.

Genuine Classic har en glatt høvlet overflate som er «eikefarget» med en noe større andel av kvister i størrelse opp til 15 mm. Sparkling av kvist kan forekomme på dette gulvet.