RingAlm AS

Container/Tilhenger

Vi kan levere alle flistypene ferdig opplastet i medbrakt transportmiddel ved vår avdeling på RingAlm Romerike, Hauersetervegen 416, 2055 Nordkisa. Flis lastes med hjullaster hver tirsdag og torsdag fra kl 7:00 til kl 15:00. Henvendelse i resepsjonen i administrasjonsbygget FØR lasting for registrering av ordre der type flis og mengde angis, samt betaling.

Oppmåling og opplasting ved levering av løs flis
RingAlm praktiserer som hovedregel oppmåling og fakturering av hele lass med flis eller bark pr. kubikk (m 3 ) av transportmiddelets volum. Alle transportmidler (containere, lastebiler og hengere) skal måles opp og gjerne merkes. Volumet beregnes ved å multiplisere bredde, høyde og lengde. Opplasting skjer med hjullaster. Transportmiddelet fylles opp med en liten topp over karmer/lemmer. Toppen kompenserer for at det ikke er fullt av flis i hjørnene. I prisen inngår ikke noen form for komprimering av flisen, ut over det som naturlig følger av flisens egenvekt. Det er innført en fast minstepris på minste opplastingsvolum som er 1 til 4 m3. Skuffen på hjullasterne er ikke egnet for å laste opp mindre volum, det resulterer i lav oppmålingsnøyaktighet og ulemper i fm lasting som spill av flis.

Sikkerhet ved utlevering av flis
Manuell lasting tillates dessverre IKKE lenger av hensyn til kunders sikkerhet og maskinføreres arbeidssituasjon. Det er stor trafikk av maskiner på industriområdet og bedriften må innføre dette tiltaket for å kunne oppfylle gjeldene lover og regler innen HMS-området. Kunder og sjåfører som forlater kjøretøyet ved flisrampen, oppfordres til å ta på seg refleksvest for økt synlighet.

Relaterte produkter for Container/Tilhenger