RingAlm AS

Flisball

På vår avdeling på Romerike har vi et anlegg for pakking av flere typer flis i rundballer, dette innebærer blant annet følgende fordeler:
• Flisen blir lagringsbestandig mot regn, vind og sol.
• Emballasjen beskytter mot forurensning og nedbrytning.
• Rundball gir mer kostnadseffektiv distribusjon, lagring og håndtering

Følgende typer flis kan leveres i baller: Kutterflis (ca. 260 kg), Rå sagflis (ca. 570kg) og Blandingsflis (ca. 490kg – 50% kutter og 50% rå sagflis)

Plastfolien som brukes til emballering av rundballer, er med i grønn punkts returordning og kan leveres gratis for resirkulering til godkjente mottak over hele landet.

Flisballer kan hentes hverdager fra kl 07:00 til kl 15:00 ved vår avdeling på RingAlm Romerike, Hauersetervegen 416, 2055 Nordkisa. Henvendelse i resepsjonen i administrasjonsbygget FØR lasting for registrering av ordre der type flis og mengde angis, samt betaling.

Sikkerhet ved utlevering av flis
Manuell lasting tillates dessverre IKKE lenger av hensyn til kunders sikkerhet og maskinføreres arbeidssituasjon. Det er stor trafikk av maskiner på industriområdet og bedriften må innføre dette tiltaket for å kunne oppfylle gjeldene lover og regler innen HMS-området. Kunder og sjåfører som forlater kjøretøyet ved flisrampen, oppfordres til å ta på seg refleksvest for økt synlighet.

Relaterte produkter for Flisball