RingAlm AS

Valgfri interiørbeis

RingAlm Tre tilbyr ikke bare forskjellige profiler i både gran og furu, men med vårt utvalg av forskjellige overflatebehandlinger har du mulighet til å velge og vrake – og finne din helt egen stil.

Interiørbeis i den fargen du måtte ønske
RingAlm Tre tilbyr alle sine interiørpaneler behandlet fra fabrikk.
Vi tilbyr våre paneler behandlet med følgende behandlinger:
– Interiørbeiser i valgfrie farger
– Hvitpigmentert lakk (hvitlasering)
– Grunningsmalt i valgfrie NCS-farger

Med tilgang til den beste teknologien av industriell overflatebehandling har vi muligheten til å gi deg kvalitetspanel med en nydelig overflate, uansett hvilken behandling du skulle velge. Sett ditt eget preg på hus og hytte med transparent over- flatebehandling.

Enkelt
Bestiller du ferdigbeisede interiørpaneler fra RingAlm Tre forenkler du jobben og unngår krympestriper etter at panelet har tørket. Spør etter innvendige trepaneler fra RingAlm Tre neste gang du besøker ditt lokale byggevarehus – det vil lønne seg!

FARGEKART: Våre mest solgte interiørbesisfarger
I dette fargekarter finner du et utvalg av populære farger. Vi lagerførger Hvitkalket, Patinagrå, Drivved og Sjøsand. Øvrige farger er bestillingsvare. Andre farger enn i dette fargekartet, kan bestilles etter ditt ønske.

Farger på bildene kan avvike noe fra virkeligheten.


TREND-FARGEKART: 
Du velger fargen, vi fikser resten!

RingAlm kan levere alle sine interiørpanel behandlet med transparente beiser etter ditt ønske. Vi kan også levere listverk og utforinger i samme farge som ditt interiørpanel. Panel behandlet med interiørbeis er et spennende alternativ til dekkende malte flater. Med transparent behandling vil den naturlige trestrukturen komme til syne.

Farger på bildene kan avvike noe fra virkeligheten.

Kontakt oss
Vil du vite mer om trelast og valg av farger og produkter? Ta kontakt med din lokale forhandler eller en av oss i salgsavdelingen på trelast.

Relaterte produkter for Valgfri interiørbeis