RingAlm AS

Utvendig kledning

Bruk av utvendig kledning av tre har lange tradisjoner i Norge, og er det naturlige valget for alle som vil bygge miljøvennlige hus. Med vårt brede utvalg av profiler og overflatebehandlinger kan man sette et personlig preg på husets fasade.

Utvendig kledning av gran

Kledningens viktigste oppgave er å beskytte isolasjonslaget mot regn og mekaniske skader. Derfor er det viktig med en solid og slitesterk utvendig kledning som du kan stole på. RingAlm fører et bredt sortiment av utvendige kledninger, laget med det beste grantømmeret fra våre eieres skog. Gran har gode fuktavvisende evner og egner seg derfor ypperlig som kledning.

Estetikk

Ikke bare er utvendig kledning viktig for beskyttelse av boligen, men også for å sette ditt personlig og estetiske preg på huset. I vårt brede sortiment av utvendige kledninger har du mulighet til å finne din stil og den kledningen du liker best. I tillegg kan alle våre utvendige kledninger leveres ferdig overflatebehandlet fra fabrikk. For de som restaurerer sine hus og ønsker og beholde stilen, så kan vårt brede sortiment gi mange muligheter.

Våre utvendige kledninger